Nákyp z mletého masa a hrášku

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
421 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
27 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na části oleje zpěníme jednu jemně nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a osmahneme. Osolíme, podlijeme trochou horké vody a dusíme 20 minut. Poté přidáme hořčici a nasekanou saturejku.
  • 2
    Hrášek a kmín zalijeme vývarem z bujónu, dusíme do měkka.
  • 3
    Na zbylém oleji osmahneme další cibule. Hrášek promícháme s masem, polijeme smetanou rozkvedlanou s vejci, poklademe osmahnutou cibulí a zapečeme ve vyhřáté troubě.
  • 4
    Podáváme s pečivem a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.