Nákyp z růžičkové kapusty

50 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
582 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
37 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
7 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapustu uvaříme v osolené vodě do poloměkka a necháme okapat.
  • 2
    Žloutky utřeme s máslem, přidáme strouhanku pokropenou mlékem, nasekané maso, kapustu, osolíme, opepříme a na závěr lehce vmícháme sníh z bílků.
  • 3
    Zapékací mísu vymastíme, vysypeme strouhankou, směs do ní vložíme a pečeme půl hodiny v předehřáté troubě.
  • 4
    Nákyp podáváme se saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.