Nákyp z telecího masa

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
478 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
32 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
307 mg
Cukr
624 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žemle nakrájíme na malé kostičky a zvlhčíme mlékem s rozšlehaným vejcem. Zakapeme rozpuštěným máslem, přidáme nasekanou petrželku, mleté telecí maso a sůl. Vše zlehka promícháme.
  • 2
    Směs dáme do máslem vymazané a strouhankou vysypané nákypové nebo jiné vhodné formy. Formu dáme do většího kastrolu, který naplníme vodou do výšky asi 2cm.
  • 3
    Nákyp zapékáme v troubě asi 40 minut, aby se na povrchu vytvořila kůrčička.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.