Nákyp ze zbytku pečeného králíka
0 min.
Ingredience
- 1lžícePetržel - nať
- 200gramůKráličí maso
- 2kusyVejce slepičí
- 5lžicStrouhanka
- 1špetkaSůl
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 0,25litrMléko polotučné
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
982 kcal
Bílkoviny
67 g
Tuky
62 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Smícháme žloutky, sůl, polovinu rozpuštěného másla, petrželku, mleté králičí maso, strouhanku a tuhý sníh z bílků.
- 2Pečeme v pekáčku nebo formě na chlebíček.
- 3Podáváme s dušenou zeleninou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.