Naložené jehněčí po indicku

40 min.
Indie
Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
767 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
39 g
Sacharidy
49 g
Vláknina
14 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso zbavíme tuku, nakrájíme jej na kostičky a necháme je opéct na pánvi na mírném plameni, dokud maso nepustí veškerou šťávou a nezměkne.
  • 2
    Dohromady semeleme česnek, cibuli, fenykl, hřebíček, chilli koření kardamom, kmín, koriandr, muškátový oříšek, zázvor a sůl. Meleme, dokud nám nevznikne hladká kašička. Na jiné pánvi tuto kašičku osmažíme na oleji, dokud se kaše nezbarví do hněda.
  • 3
    Kaši smícháme s kostičkami masa a osmahneme. Zalijeme polovinou množství octa a vše za stálého míchání vaříme okolo 5-ti minut.
  • 4
    Sejmeme z ohně, podlijeme zbylým octem a dáme do lednice vychladnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.