Náplň z kozího sýru a pórku

35 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
409 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
15 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev a pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostičky.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme máslo, zeleninu na něm krátce opečeme a podusíme téměř doměkka. Osolíme, opepříme a okořeníme muškátovým oříškem.
  • 3
    Kozí sýr rozmícháme se žloutkem, přidáme podušenou zeleninu, nasekanou mátu, nakrájené olivy a nastrouhaný parmazán. Vše promícháme a necháme asi 30 minut rozležet.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.