Neapolská játra

15 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
233 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
8 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
892 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omytá a očištěná vepřová játra nakrájíme na tenké plátky, které obalíme v hladké mouce smíchané s pepřem.
  • 2
    Na pánvi rozpálíme olej, přidáme jemně nasekaný česnek a obalená játra. Za stálého míchání játra krátce, zprudka osmahneme.
  • 3
    Plátky jater pokapeme kečupem a 2-3 minuty podusíme.
  • 4
    Nakonec játra mírně osolíme. Podáváme ozdobená proužky omyté papriky a na dílky nakrájenými rajčaty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.