Nejlepší čína z vepřového
25 min.
Ingredience
- 600gramůVepřová kýta
- 1kusCibule
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 2lžičkySolamyl
- 2lžíceOmáčka sójová
- 1lžíceWorcester (worcesterská omáčka)
- 1lžíceOlej rostlinný
- 0,5kusPórek
- 0,5lžičkaKari koření
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
391 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
24 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou vepřovou kýtu, papriky, pórek a cibuli nakrájíme na zhruba stejné kousky. Vsypeme do mísy, osolíme, opepříme, okořeníme mletou paprikou, přidáme worcester, sójovou omáčku, kari koření, Solamyl a olej. Směs promícháme a necháme chvíli v chladu proležet.
- 2Potom směs smažíme na pánvi do změknutí masa a ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.