Nejlepší nálev na utopence

23 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
78 kcal
Tuky
2 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
191 mg
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme vodu s octem a dáme vařit. Když se začne voda vařit, přidáme ostatní suroviny a vaříme zhruba 6 minut.
  • 2
    Nálev použijeme vlažný.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 7. 3. 2017
Nejlepší nálev na utopence
Teď je dělám , uvidíme za 14 dní😉
Anonymní uživatel
út 14. 3. 2017
Nejlepší nálev na utopence
Jsou vynikající eňo ňuňo😉
Anonymní uživatel
út 22. 12. 2020
Uživatel uvařil tento recept
Vynikající...