Nejlepší nudle

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
23 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nudle uvaříme dle návodu na obalu, slijeme a dáme okapat na síto.
  • 2
    Na pánvi rozehřejeme olivový olej, přidáme krevety (mražené nebo z konzervy), cibuli nakrájenou nadrobno, žampiony pokrájené na plátky a česnek usekaný nadrobno. Opékáme za občasného míchání asi 5 minut. Rajče spaříme, oloupeme a nakrájíme nadrobno. Vložíme do pánve, zalijeme smetanou a krátce povaříme. Přidáme strouhaný parmezán, sůl a pepř a mícháme, až se sýr rozpustí. Nakonec vložíme kompotovanou broskev nakrájenou na plátky a necháme prohřát asi 2 minuty. Uvařené horké nudle upravíme na talíře a zalijeme omáčkou. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.