Nejlepší pomazánka z avokáda

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
15 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
7 g
Cukr
777 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupaná a vypeckovaná avokáda nakrájíme na kostky a zakapeme citronovou šťávou. Lístky máty nasekáme nadrobno.
  • 2
    Očištěnou šalotku nakrájíme najemno, oloupaný zázvor nastrouháme najemno, oloupaný česnek utřeme se solí. Vše dáme do mísy a spolu s avokádem pečlivě rozmačkáme.
  • 3
    Ochutíme pepřem, solí a mátou. Do směsi vmícháme předem uvařenou červenou čočku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.