Nejlepší pomazánka z tresčích jater
10 min.
Ingredience
- 115gramůJátra tresčí v oleji
- 115gramůTvaroh měkký - nízkotučný
- 100gramůMáslo čerstvé
- 35gramůCibule červená
- 50gramůOkurky nakládané
- 2lžíceMléko polotučné
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 0,25lžičkaSůl
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
27 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
280 mg
Cukr
792 mg
Postup přípravy
- 1Cibuli a okurku nakrájíme nadrobno, petrželovou nať posekáme najemno.
- 2Změklé máslo ušleháme se solí, po částech zašleháme tvaroh, mléko a tresčí játra. Směs vyšleháme dojemna, poté přimícháme ostatní suroviny.
- 3Před podáváním necháme pomazánku vychladit.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.