Netradiční polévka z kapra s kečupem
50 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 4lžíceKečup
- 5kusůPepř černý celý
- 4kusyNové koření celé
- 1kusBobkový list
- 1kusCibule
- 1,5litryVoda pitná
- 2kusyVaječný žloutek slepičí
- 300mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 1lžícePetržel - nať
- 0,5kusKapr obecný
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
511 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
35 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
414 mg
Cukr
915 mg
Postup přípravy
- 1Kapra i s hlavou očistíme, cibuli nakrájíme na kolečka a vaříme v osolené vodě asi dvacet minut na mírném plameni i s kořením. Poté vývar přecedíme a vmícháme do něj smetanu s rozšlehanými žloutky a kečup. V polévce chvilku prohřejeme pečlivě obrané a nakrájené maso a dochutíme drobně posekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.