Nevařená polévka z melounu

20 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
231 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
2 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
3 g
Cukr
35 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Meloun rozkrojíme, vypeckujeme, nakrájíme na kostky. Třetinu melounu dáme stranou a zbytek vložíme do mixéru, kam přidáme nasekanou petrželovou nať, nastrouhaný zázvor, vylijeme víno, vymačkanou šťávu z 1 ks pomeranče, jogurt a vše rozmixujeme, dochutíme solí, pepřem, promícháme a odložíme do ledničky vychladit.
  • 2
    Polévku porcujeme na hluboké talíře a přidáme zbylý na kostky nakrájený meloun.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.