Nočky z filé ve vývaru

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
166 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
12 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
93 mg
Cukr
267 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z části másla a hladké mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji mlékem a chvíli povaříme. Odstavíme z plotny a necháme vychladnout.
  • 2
    V misce rozetřeme zbylé máslo, přidáme vychladlou jíšku, žloutek, sůl, pepř a muškátový květ. Vmícháme umleté filé, nasekanou petrželku a vše dobře promícháme.
  • 3
    Ze směsi tvarujeme lžičkou malé nočky a zavařujeme je do vývaru. Vaříme 5 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.