Noky s rajčatovou omáčkou

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
238 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
15 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Spaříme ve vroucí vodě rajčata a oloupeme slupku. Nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    Nakrájíme stroužky česneku na plátky a na olivovém oleji osmahneme. Přidáme nakrájená rajčata a za občasného míchání smažíme 10 minut, dokud směs nezhoustne.
  • 3
    Do většího hrnce dáme vařit vodu. Do vroucí vody dáme noky a povaříme, dokud nevyplavou na hladinu. Osolíme, opepříme rajčatovou směs a přidáme nasekanou bazalku. Vmícháme nakrájenou mozzarellu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.