Norská treska v majonéze

40 min.
Dánsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
494 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
48 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Filé z tresky omyjeme, osušíme a pokrájíme na plátky, osolíme, posypeme čerstvě mletým citrónovým pepřem. Petrželovou nať, menší pórek a jarní cibulku očistíme, omyjeme, drobně pokrájíme.
  • 2
    Zapékací misku vytřeme máslem, do ní poskládáme plátky tresky, posypeme je petrželkou a pórkem. Přelijeme kvalitní majonézou, strouhankou a dáme do předehřáté trouby péct. Pečeme při 220 - 240°C po dobu 15 až 0 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.