Norská treska v majonéze
40 min.
Ingredience
- 2lžičkySůl
- 0,5lžičkaPepř citronový
- 2lžícePetržel - nať
- 1kusPórek
- 2kusyCibulka jarní
- 200gramůMajonéza
- 3lžíceStrouhanka
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 80gramůFilety z tresky tmavé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
494 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
48 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Filé z tresky omyjeme, osušíme a pokrájíme na plátky, osolíme, posypeme čerstvě mletým citrónovým pepřem. Petrželovou nať, menší pórek a jarní cibulku očistíme, omyjeme, drobně pokrájíme.
- 2Zapékací misku vytřeme máslem, do ní poskládáme plátky tresky, posypeme je petrželkou a pórkem. Přelijeme kvalitní majonézou, strouhankou a dáme do předehřáté trouby péct. Pečeme při 220 - 240°C po dobu 15 až 0 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.