Norské rybí karbanátky
35 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůFilé rybí
- 50gramůRýže dušená
- 2lžíceStrouhanka
- 2kusyVejce slepičí
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 1šálekMléko polotučné
- 1šálekMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
529 kcal
Bílkoviny
62 g
Tuky
30 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Zmrazené rybí filé, vařenou rýži i oloupanou cibuli umeleme, promícháme s vejcem, mlékem, moukou a solí. Vše dobře propracujeme.
- 2Ze směsi tvarujeme karbanátky a obalujeme je v mouce, vejci a ve strouhance.
- 3Karbanátky smažíme v pánvi na oleji do zlatova.
- 4Podáváme s bramborovu kaší a zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.