Norský losos

40 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
13 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
6 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky lososa osolíme, opepříme a lehce potřeme máslem.
  • 2
    5-6 minut je po obou stranách grilujeme ve vzdálenosti 7 cm pod
  • 3
    horkým grilem, až mají porce zlatohnědou barvu.
  • 4
    Špenát: Rozpálíme olej, přidáme kolečka cibulky, drcený česnek a průběžně promícháváme a smažíme. Přidáme citronovou šťávu, hořčici, nakrájený špenát a podusíme ještě asi 8 minut. Dochutíme pepřem a solí.
  • 5
    Lososa ozdobíme stočenými plátky citronu a podáváme spolu se špenátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.