Nové brambory s domácí tatarkou
35 min.
Ingredience
- 1200gramůBrambory
- 100gramůMajonéza
- 10mililitrůJogurt bílý
- 40gramůOkurky nakládané
- 40gramůCibule
- 15gramůKapary
- 12mililitrůHořčice
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4mililitryWorcester (worcesterská omáčka)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
267 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
7 g
Sacharidy
44 g
Vláknina
8 g
Cukr
530 mg
Postup přípravy
- 1Brambory vydrhneme a uvaříme ve slupce ve vroucí osolené vodě. Cibuli oloupeme a pokrájíme, stejně jako okurky, na drobné kousky.
- 2Okurky smícháme s majonézou, jogurtem, cibulí, kapary, hořčicí a worcesterskou omáčkou. Osolíme a opepříme. Brambory servírujeme společně s miskou tatarky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.