Nové brambory s petrželí

30 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
165 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné brambory oškrábeme. Jsou-li malé, necháme je vcelku, větší rozpůlíme. Vložíme do kastrolu, zalijeme horkou vodou, osolíme, přisypeme trochu kmínu. Přivedem rychle k varu, jakmile se začnou vařit, plamen zmírníme. Vaříme ne zcela doměkka, zcedíme vodu a přikryté nemáchme "dojít".
  • 2
    Po deseti minutách přidáme kousky másla, nasekanou petrželovou nať a protřeseme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.