Nudle s hovězím masem a černou omáčkou

23 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
820 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
32 g
Sacharidy
90 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso pokrájíme na menší kousky. Cibuli a česnek oloupeme a pokrájíme na jemno. Fazolky opláchneme a necháme okapat. Nudle uvaříme ve vroucí osolené vodě, poté slijeme. 2/3 oleje rozpálíme a osmažíme na něm maso, to poté vyjmeme a dáme stranou. Dolijeme zbytek oleje, přidáme česnek a cibuli a smažíme 3 minuty, poté přilijeme omáčku z černých fazolí, mirina a fazolky. Smažíme 3 minuty.Do omáčky zamícháme vařené nudle a maso. Osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.