Nudlová krůtí polévka

20 min.
Vietnam

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
852 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
17 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vývaru dáme zázvor, anýz, skořici a hřebíček a povaříme 10 minut.
  • 2
    Nudle uvaříme podle návodu.
  • 3
    Do vývaru přidáme rybí omáčku a limetkovou šťávu z jedné limetky. Osolíme a opepříme podle chuti. Přidáme fazolky a dvě minuty povaříme.
  • 4
    Krůtí maso osolíme a opepříme, nakrájíme na nudličky a opečeme na oleji dozlatova.
  • 5
    Nudle rozdělíme do čtyř misek. Na ně dáme krůtí maso, fazolky a zalijeme horkým vývarem. Podáváme se skrojky druhé limetky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.