Nudlový salát s krevetami

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
488 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
19 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
3 g
Cukr
519 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme těstoviny podle návodu na obalu al dente, scedíme je, propláchneme studenou vodou, necháme okapat a vychladnout.
  • 2
    Drcený česnek smažíme asi půl minuty na olivovém oleji, přidáme krevety a smažíme je, až změní barvu. Přilijeme whisky a vaříme tak dlouho, dokud se tekutina neodpaří. Přidáme smetanu, nakrájené jarní cibulky, sůl a pepř a 2 minuty vaříme.
  • 3
    Teplou omáčku nalijeme na těstoviny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.