Obalovaná treska
40 min.
Ingredience
- 600gramůTreska aljašská
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 60gramůStrouhanka
- 25mililitrůCitronová šťáva
- 2kusyVejce slepičí
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 80gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
398 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
21 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
819 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Z tresky použijeme jen filety, které osolíme, opeříme, obalíme v mouce, potom namočíme v rozšlehaných vejcích a nakonec obalíme ve strouhance z bílého chleba.
- 2Na pánvi rozehřejeme máslo a filety usmažíme po obou stranách. Na talíři pokapeme citronovou šťávou a zbytkem másla z pánve.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.