Obalované filé na grilu
20 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 30gramůStrouhanka
- 20gramůMáslo čerstvé
- 5gramůPetržel - nať
- 1kusVejce slepičí
- 300gramůFilé z aljašské tresky
- 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5kusCitrony
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
311 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
13 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
2 g
Cukr
870 mg
Postup přípravy
- 1Porce filé osolíme a obalíme v mouce, vejci a ve strouhance.
- 2Nasucho je grilujeme po obou stranách. Hotové potřeme rozpuštěným máslem.
- 3Každou porci ozdobíme plátkem citronu a jemně nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.