Obalované krevety

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
41 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme si marinádu smícháním sójové omáčky, vína, škrobové moučky, soli a pepře. Řádně rozmícháme.
  • 2
    Z vyloupaných krevet odstraníme střívka, ze spodní strany do poloviny nařízneme tak, abychom nepoškodili ocásek. Krevety obalíme v marinádě a necháme 15 minut marinovat.
  • 3
    Krevety postupně namáčíme v rozšlehaných vejcích a ve strouhance.
  • 4
    Olej rozehřejeme ve woku. Obalené krevety postupně smažíme po obou stranách v rozehřátém oleji a odkládáme na papírový ubrousek, aby odkapal přebytečný tuk.
  • 5
    Čínský salát omyjeme, osušíme a nakrájíme na proužky. Salátem vyložíme mísu, na něj rozložíme smažené krevety, posypeme nakrájenou jarní cibulkou a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.