Obalované lilky

40 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
41 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Lilky oloupeme a nakrájíme na plátky. Obalíme je v mouce a osmažíme na oleji (podle potřeby, asi 50 ml).
  • 2
    Utřeme 2 žloutky, nastrouhaný tavený sýr, nastrouhaný parmezán a špetku soli. Vzniklou hutnou hmotou slepujeme vždy dva plátky lilků, namočíme je v bílcích ušlehaných s 1 vejcem a obalíme ve strouhance. V horkém oleji smažíme dozlatova.
  • 3
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.