Obalované svíčkové řezy se studenou omáčkou

23 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
764 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
37 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
1 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na plátky, sýr nastrouháme, smícháme se strouhankou, sterilované cibulky a žampiony slijeme, necháme okapat, nakrájíme na kousky.
  • 2
    Maso osolíme, opepříme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance se sýrem, po obou stranách osmažíme na oleji. Ke svíčkovým řezům servírujeme studenou omáčku.
  • 3
    Omáčku připravíme smícháním vína, oleje a kečupu s cibulkami, kapary a žampiony.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.