Obalovaný králík pečený na pivu

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
851 kcal
Bílkoviny
98 g
Tuky
37 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Králíka očistíme, naporcujeme, osolíme a zaprášíme sladkou paprikou. Cibuli nakrájíme na kolečka, žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Pekáč vymažeme máslem.
  • 2
    Porce králíka obalíme ve strouhance, poté v rozšlehaných vejcích a na oleji osmažíme.
  • 3
    Osmažené porce kuřete vložíme do pekáče, obložíme cibulí a žampiony, opepříme, podlijeme pivem a pod poklicí pečeme v předehřáté troubě. Když je maso téměř měkké, poklici odstraníme a králíka pečeme, až je maso měkké.
  • 4
    Během pečení maso obracíme a poléváme výpekem. Je-li třeba, podlijeme horkou vodou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.