Oblíbený vývar Sarah Bernhardtové

140 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
339 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
17 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
1 g
Cukr
981 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kouskem vepřové kůže se sádlem vytřeme hrnec. Přidáme na kostičky pokrájenou karotku, nadrobno nakrájenou cibuli, rozpuštěné máslo, telecí kolínko a telecí maso. Osolíme a opepříme. Vše zalijeme vývarem, přidáme nať z petržele, bobkový list, 1 větvičku tymiánu a přivedeme k varu. Vaříme téměř 2 hodiny, dokud se maso neodděluje od kosti. Uvařený vývar procedíme, maso obereme od kosti, přídáme 1 lžíci rajského protlaku a spolu se zeleninou rozmixujeme na kaši, kterou ještě posypeme strouhaným parmezánem. Do vývaru zavaříme vlasové nudle. Kaši a vývar podáváme zvlášť.
  • 2
    Každý strávník si sám lžící nabírá kaši a zalévá vývarem s nudlemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.