Obloha Financiére

70 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
414 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
31 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
807 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Telecí maso spolu se slaninou umeleme na strojku. Osolíme, opepříme a přidáme špetku mletého muškátového oříšku. Do masa vmícháme vejce a žloutek. Přilijeme smetanu a vypracujeme těsto. Z těsta vytvoříme menší knedlíčky, které vaříme v osolené vodě asi 5 minut.
  • 2
    Na pánvi rozpustíme máslo, na kterém orestujeme žampiony a lanýže pokrájené na proužky.
  • 3
    Do pekáčku vložíme knedlíčky, orestované houby, kohoutí maso a rozpůlené olivy bez pecek. Mouku rozmícháme ve vývaru, přilijeme víno a vlijeme do pekáčku. Zakápneme citronovou šťávou a dáme zapéct. Pečeme asi 35 až 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.