Obloha po pekařsku

30 min.
Francie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
15 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli pokrájíme nadrobno a orestujeme na másle do růžova.
  • 2
    Brambory očistíme a celé vaříme v osoleném a opepřeném vývaru 20 minut. Vybereme menší brambory, aby se nemusely vařit příliš dlouho. Uvařené brambory scedíme, nakrájíme na plátky a ještě teplé podáváme.
  • 3
    Na talíř klademe plátky brambor a přeléváme osmahnutou cibulkou i s máslem, ve kterém se restovala. Můžeme přelít i vypečenou šťávou z masa, ke kterému je obloha určena.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.