Obložená bageta s kuřetem
15 min.

Ingredience
- 50mililitrůOlej olivový
- 20gramůAnčovičky konzervované
- 50gramůKuře
- 2kusyRajčata
- 5gramůPepř černý mletý
- 1kusBageta
- 1stroužekČesnek
- 8kusůOlivy zelené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
17 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Bagetu rozpůlíme napříč a obě půlky naplocho podélně rozřízneme ostrým nožem a otevřeme.
- 2Stroužek česneku rozřízneme a potřeme jím ze všech stran kusy bagety.
- 3Střídu bagety pokapeme olivovým olejem.
- 4Ančovičky nakrájíme nadrobno.
- 5Studené pečené kuřecí maso nakrájíme na tenké plátky a rozložíme na kusy bagety. Na kuře rozložíme plátky rajčat a ančovičky.
- 6Povrch důkladně opepříme a doplníme nakrájemými černými olivami. Kusy bagety opět uzavřeme a pevně zabalíme do alogalu. Před podáváním nakrájíme na menší kousky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.