Obložená bageta s kuřetem

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
17 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bagetu rozpůlíme napříč a obě půlky naplocho podélně rozřízneme ostrým nožem a otevřeme.
  • 2
    Stroužek česneku rozřízneme a potřeme jím ze všech stran kusy bagety.
  • 3
    Střídu bagety pokapeme olivovým olejem.
  • 4
    Ančovičky nakrájíme nadrobno.
  • 5
    Studené pečené kuřecí maso nakrájíme na tenké plátky a rozložíme na kusy bagety. Na kuře rozložíme plátky rajčat a ančovičky.
  • 6
    Povrch důkladně opepříme a doplníme nakrájemými černými olivami. Kusy bagety opět uzavřeme a pevně zabalíme do alogalu. Před podáváním nakrájíme na menší kousky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.