Obložené závitky z hovězího masa

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
274 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
15 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a opepříme.
  • 2
    Potom maso potřeme česnekem utřeným se solí, zabalíme a upevníme párátkem nebo nití. Závitky opečeme na oleji, podlijeme a dusíme doměkka.
  • 3
    Měkké závitky obložíme nakrájenými okurkami, rajčaty a kysaným zelím.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.