Obložený květákový salát
30 min.
Ingredience
- 4kusyRajčata
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžíceCukr krupice
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
- 2lžíceOlej slunečnicový
- 1špetkaSůl
- 1kusKvěták
- 4lžíceHouby nakládané
- 1litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
122 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
4 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
6 g
Cukr
11 g
Postup přípravy
- 1Květák očistíme, uvaříme doměkka a rozebereme na růžičky. Pokapeme citronovou šťávou, opepříme a necháme proležet.
- 2Omytá rajčata nakrájíme na kolečka, pokapeme citronovou šťávou smíchanou se solí a cukrem a necháme proležet.
- 3Rajčata urovnáme na talířky, pokapeme olejem, posypeme sekanou petrželkou a obložíme růžičkami květáku a nakládanými hříbky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.