Obohacené bylinkové máslo

10 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
326 kcal
Tuky
37 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
315 mg
Cukr
8 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do změklého másla pomalu šlehačem vmícháme panenský olivový olej. Máslo i olej musí mít pokojovou teplotu.
  • 2
    Do našlehaného másla přisypeme sušené bylinky. Bazalku, oregáno a saturejku. Šlehačem bylinky do másla lehce vmícháme. Máme-li bylinky čerstvé, musíme je předtím rozsekat na velmi jemno. Bylinky můžeme pro různé příležitosti obměňovat.
  • 3
    Nakonec osolíme a dáme ztuhnout do ledničky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.