Octová prsíčka kachní
65 min.
Ingredience
- 4kusyKachní prsa
- 150mililitrůBalsamico ocet
- 1lžíceMed včelí
- 100gramůMáslo čerstvé
- 100mililitrůVývar drůbeží
- 2lžičkySůl
- 2lžičkyPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
28 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
143 mg
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Nařežeme kůži na prsou, položíme je na pánev kůží dospod a pozvolna pečeme, aby se kůže vypekla do zlatova. Poté opečeme i z druhé strany a následně necháme zapéct v troubě.
- 2Vypečený tuk z pánve slijeme a přilijeme balzámový ocet, zredukujme, přidáme vývar. Svaříme znovu s medem, nakonec vmícháme máslo. Osolíme, opepříme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.