Ohnivé gazpacho s krutóny

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
549 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
18 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
6 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velkého hrnce nalijeme 800 ml vody a dáme vařit spolu s paprikou, cibulí a česnekem. Vše vaříme cca 15 minut. Do mixéru dáme obsah hrnce plus okurku, oloupané avokádo, rajčatový protlak, chilli papričku, ocet a olej. Osolíme, opepříme, přidáme mátu a umixujeme dohladka.
  • 2
    Necháme vychladit a před podáváním ozdobíme plátkem tuňáka. Poté na pánvi osmažíme kousky na kostičky nakrájené bagety, podáváme spolu s vychlazenou polévkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.