Okoun na pivě s rajčaty a olivami
25 min.
Ingredience
- 30mililitrůOlej olivový
- 120gramůCibule
- 1kilogramOkoun - filety
- 500gramůRajčata Cherry
- 100gramůOlivy černé
- 125mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 90mililitrůVývar zeleninový
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 15gramůBazalka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
357 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
12 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a pokrájíme na menší kousky. Rajčata omyjeme a pokrájíme na poloviny, stejně jako olivy. Bazalku rozebereme na lístky a opláchneme.
- 2Olej rozpálíme, přidáme cibuli a smažíme 3 minuty. Přidáme okouna a smažíme další 2 minuty z každé strany. Přidáme rajčata a olivy a povaříme 3 minuty. Poté podlijeme vývarem a pivem a vaříme 7 minut. Osolíme a opepříme, servírujeme ozdobené bazalkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.