Okoun s česnekem
45 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
563 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
34 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
702 mg
Cukr
865 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné, vykuchané a omyté okouny vložíme do kastrolu a zalijeme vývarem. Přidáme kmín, sůl a česnek utřený se 100 g másla a nastrouhanou cibulí. Zvolna vaříme asi 20 minut.
- 2Uvařené okouny necháme okapat, upravíme je na nahřátou servírovací mísu a z horní poloviny ryb stáhneme kůži.
- 3Na zbylém másle osmažíme strouhanku, nasypeme na okouny a vše přelijeme rozpuštěným máslem.
- 4Vhodnou přílohou je jednoduchý bramborový salát.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.