Okoun se zeleninou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
463 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
27 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Limetkovou šťávu, zázvorovou šťávu, olivový olej, sójovou omáčku Kikkoman, sůl a pepř smícháme a dáme stranou. Vznikne nám glazé.
  • 2
    Nakrájený česnek a mrkev osmahneme na oleji a rozdělíme na nahřáté talíře. Na stejné pánvi osmahneme nakrájený pórek.
  • 3
    Na další pánvi opečeme na másle filety z okouna, které jsme osolili a opepřili a smažíme s plátky cukety.
  • 4
    Měkký pórek rozdělíme na talíře, přidáme rajčata nakrájená na kostičky a navrch položíme rybu. Obložíme cuketou a prohřejeme krátce omáčku glazé. Polijeme omáčkou rybu a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.