Okoun zapečený s rýží

60 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
18 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté okouny nakrájíme na malé kousky, osolíme a opepříme.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na másle. Propláchnutou rýži povaříme v osolené vodě, scedíme a urovnáme do máslem vymazané zapékací mísy. Na rýži poklademe kousky okounů, na ně vrstvu osmažené cibule a na plátky nakrájená rajčata. Navrch dáme zbylou rýži a položíme na ni vločky másla.
  • 3
    Pokrm pečeme pod pokličkou ve středně vyhřáté troubě doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.