Okoun zapečený s rýží
60 min.
Ingredience
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
18 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěné a omyté okouny nakrájíme na malé kousky, osolíme a opepříme.
- 2Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmažíme na másle. Propláchnutou rýži povaříme v osolené vodě, scedíme a urovnáme do máslem vymazané zapékací mísy. Na rýži poklademe kousky okounů, na ně vrstvu osmažené cibule a na plátky nakrájená rajčata. Navrch dáme zbylou rýži a položíme na ni vločky másla.
- 3Pokrm pečeme pod pokličkou ve středně vyhřáté troubě doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.