Okouník s ořechy

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
489 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
31 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 190 °C. Ořechy rozprostřeme na plech a necháme v troubě zezlátnout. Filety ochutíme, rozložíme na alobal a potřeme olejem. Balíček uzavřeme a v troubě pečeme 6-8 minut nebo dokud maso nejde lehce oddělit vidličkou. V kastrůlku přivedeme k varu grapefruitovou šťávu a třetinu necháme odpařit. Přidáme med a hrubě sekané ořechy a necháme lehce 1-2 minuty provařit. Odstavíme a vmícháme petrželku, jogurt a dochutíme. Filety rozdělíme na talíře a přelijeme ořechovou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.