Okurkové kanapky s tuňákovým tvarohem

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
154 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
5 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salátovou okurku omyjeme, osušíme a nakrájíme na silnější kolečka. Do misky vložíme měkký tvaroh, přidáme tuňáka z konzervy, hořčici, posekanou pažitku, zakápneme citronovou šťávou a důkladně promícháme.
  • 2
    Tuňákový tvaroh naneseme rovnoměrně na plátky okurky, posypeme mletou paprikou, vyskládáme na talíř a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.