Okurkový salát

30 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
174 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
11 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
2 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salátové okurky očistíme, omyjeme a nakrájíme je i se slupkou na kostičky. Osolíme je a necháme pustit vodu.
  • 2
    Přidáme překrájené žampiony, černé houby a na kostičky nakrájené kapie. Zalijeme octem, osolíme a přidáme cukr.
  • 3
    Mezitím na horkém oleji lehce zpěníme čili koření a pepř a procedíme přes cedník na salát. Vše promícháme a necháme vychladit.
  • 4
    Tento salát se podává k čínským pokrmům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.