Okurkový salát s bylinkovou smetanou

10 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
89 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
7 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
915 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Salátovou okurku omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenká kolečka. Pažitku, mátu, kerblík a koriandr posekáme najemno a promícháme se smetanou. Okurku nasypeme do salátové mísy, posypeme troškou soli, přidáme bylinkovou smetanu a promícháme. Necháme chvíli uležet, aby se rozvinula vůně bylinek.
  • 2
    Před podáváním dáme salát do lednice vychladit.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.