Okurkový salát s houbami a feferonkami

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
105 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, nadrobno nakrájené houby podusíme v troše osolené vody doměkka.
  • 2
    Omyté okurky nakrájíme i se slupkou na kostičky, osolíme a necháme 15 minut stát.
  • 3
    Na rozehřátém oleji osmahneme nasekané feferonky a zpěníme mletou papriku. Směs přecedíme na okurky, přidáme ocet, cukr, procezené, okapané houby, nakrájenou papriku a pažitku. Vše promícháme a salát necháme před podáváním 30 minut v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.