Okurkový salát s ředkvičkou a hráškem

18 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
117 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
3 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
4 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hrášek povaříme v mírně osolené vodě 2-3 minuty. Scedíme a propláchneme studenou vodou.
  • 2
    V misce smícháme ocet s cukrem, sójovou omáčkou, sezamovým olejem a solí.
  • 3
    Ve větší míse promícháme hrášek, oloupané, na tenké plátky nakrájené okurky, omyté, na plátky nakrájené ředkvičky a připravenou zálivku.
  • 4
    Hotový salát posypeme opraženým sezamem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.