Okurky nakládané s feferonkami

40 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
104 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
1 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Menší okurky očistíme a důkladně omyjeme. Na dno zavařovací sklenice rozložíme opláchnutý kopr, očištěnou cibuli a bobkový list. Urovnáme okurky a prokládáme je průběžně feferonkami a křenem.
  • 2
    Ocet, cukr a sůl rozmícháme ve vodě, přidáme hořčičné semínko, pepř a nové koření. Krátce povaříme a nálevem ihned přelijeme okurky. Po vychladnutí převážeme celofánem a uložíme v temné a studené místnosti.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.